Kategori
Emneord
Fotograf
Tekst
Dato fra
Dato til

Foto til salgs

Foto4 tilbyr fotografier til salgs til privat og kommersielt bruk. De kan kjøpes til engangs bruk, fri bruk og enerett på alle foto. Bildene kan og kjøpes for innramming. Vi knytter til oss både fotoamatører og proffesjonelle fotografer. Websidene ble etablert juni 2015.

Foto4.no
c/o Web Norge
Hegglia 2 A
4622 Kristiansand

Tlf: 905 17 609

Få en gratis 20x30 forstørrelse

Lik vår Facebook side facebook.com/foto4.no og inviter dine venner til å like siden.
Om noen av dine venner liker siden, så får du en forstørrelse gratis tilsendt i posten.

Velg blant disse bildene:
Jan Olav Bollmanns bilder

Bildet blir fremkallet hos Elite Foto Wintersborg på ekte fotopapir, den beste fotokvaliteten som holder seg like fin i 100 år.

 

Foto4.no på Facebook

Vi kan tilby fotografering av motiver i Kristiansand og omegn på bestilling. Bestill foto av de motiver du trenger.

Jeg tar i mot kvalitetbilder fra fotografer og amatører for å legge dem ut for salg på disse sidene. Alle foto bør være 10 megapixler eller mer, om ikke motivet er helt unikt. Videre forbeholder jeg meg retten til å velge ut foto som skal legges ut for salg. I sjeldne tilfeller vil jeg forbeholde retten til å optimere bildene i Photoshop om dynamikken er svak.

Foto som selger best er ut i fra min erfaring er stedsbilder og tema pressen skriver om. Skriver de en artikkel om ulv, så trenger de et bilde av ulv. Vakre naturfoto er mer for privatpersoner og websider, hvilket betyr lavere pris.

Provisjon

Normalt beregnes 30% provisjon, avhengig av type salg, og om du har firma.

Erfaring

Fra før har jeg bildesiten www.bildebase.no hvor jeg har solgt mange bilder til presse, magasiner, brosjyrer og websider. Den gamle websiden er statisk/manuelt programmert, så den videreutvikles ikke. Den nye er Joomla basert. Nå jobber jeg med å søkeoptimalisere disse nye websidene slik at de på sikt vil komme høyt i søkene. 

Foto4.no er utviklet av Web Norge for hobbyfotograf Jan Olav Bollmann, som bor i Kristiansand. Nettstedet ble etablert juni 2015, og målet er å legge inn en anseelig mengde bilder, og søkeoptimalisere sidene. Websiden er mobilvennlige.

Bildene har høy oppløsning og kan som regel printes i poster eller større formater. De fleste er 20 megapixler. RAW format utleveres når tilgjengelig.

Vi tar i mot kvalitetsbilder fra andre fotografer, for å legge disse ut for salg. Det vil trukket fra en provisjon, normalt 30%.

På vår gamle side bildebase.no finner du 780 eldre bilder i lavere oppløsning. 

 

Foto til salgs

Foto4 tilbyr fotografier til salgs til privat og kommersielt bruk. De kan kjøpes til engangs bruk, fri bruk og enerett på alle foto. Bildene kan og kjøpes for innramming. Vi knytter til oss både fotoamatører og proffesjonelle fotografer. Websidene ble etablert juni 2015.

Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Facebook

Vervekampanje

Inviter dine venner til å like vår Facebook side og få en gratis forstørrelse.
Les mer...

Egen bildesite?

Jeg kan levere samme løsning til deg hvor du kan selge dine foto.
Pris kr 4995.-


Sidevisninger siden 1.6.2015:
980212
Alle bilder er copyright belagt. Webløsning ©2015 av Web Norge. Websidene er tilpasset mobil.